FLAMESCOBAU - A szigetelés és a gipszkarton otthona

A szigetelés és a gipszkarton otthona

Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
Flamesco-Bau Kft. .

Iroda: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Székhely: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Telefon (pl:07-tól 16-ig):
+36/20-999-86-69

E-mail:
rendelesflamescobau@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
7.00 - 16.00

Ebédidő hétköznapokon 12.30-12.50ig

Szombat: 
8.00 - 12.00

Szigetelések

 

Tekintse meg szigetelés kínálatunkat.

hőszigetelés a beltéri és kültéri hőátadás csökkentését szolgálja. A megfelelő helyre felhelyezett szigetelőanyaggal megakadályozható a hő áramlása, ezáltal épületen belül tartható a meleg a téli hónapokban, a nyári, forróságban pedig biztosítható, a hűvösebb, kellemesebb klíma.



Ursa Befújt szigetelés:


Befújható sárga pamacsos ásvány(üveg)gyapot termék üreges fafödémek, padlásfödémek, nehezen hozzáférhető épületszerkezetek energiahatékony szigetelésére szolgál.

Ajánlott felhasználási területek:

Üreges fafödémek vagy nehezen hozzáférhető épületrészek szigetelése.

  • Zárófödém / padlásfödém
  • Magszigetelésű homlokzat
  • Könnyűszerkezetes épület
Az URSA befújható ásványgyapot szigetelés kifejezetten a nehezen megközelíthető terek és területek gyors és hatékony szigetelésére alkalmas pamacsos termék. Kiváló hőtechnikai és tűzvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik, ezért elsődleges választás a hőszigetelési célok ellátására könnyűszerkezetes épületeknél akár felújítás, akár újépítés esetén. Könnyű súlya miatt a termék egy régi épület felújításánál sem terheli meg az adott szerkezetet – pl. egy faszerkezetű padlásfödémet – statikailag. A befúvásos technológia révén kitölti a rendelkezésre álló réseket, üregeket és hulladékmentesen felhasználható.

Ennek a szigetelésnek a kivitelezésében is segítséget nyujtunk vásárlóinknak. Kérjen ajánlatot személyesen vagy elérhetőségeink egyikén.

Megtalálható Nálunk még egyéb URSA termék is.

ásványgyapotok, extrudált polisztirol lapok, páratechnikai fóliák és kiegészítők, műszaki szigetelések - le tudjuk fedni a hő- és hangszigetelés területein létező valamennyi igényt, minden alkalmazási területen. 

Személyesen vagy telefonon bővebb információt adunk készleteinkről.

vissza