FLAMESCOBAU - A szigetelés és a gipszkarton otthona

A szigetelés és a gipszkarton otthona

Kapcsolat

Üzemeltető:
Flamesco-Bau Kft. .

Iroda: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Székhely: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Telefon (pl:07-tól 16-ig):
+36/20-999-86-69

E-mail:
rendelesflamescobau@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
7.00 - 16.00

Ebédidő hétköznapokon 12.30-12.50ig

Szombat: 
8.00 - 12.00

Térkő rétegrendje és annak előnyei a kerti tervezésben és építésben

 

A térkő alkalmazása kerti tervezésben és építésben egyre népszerűbbé válik, és ez nem véletlen. A térkő nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül tartós és sokoldalú anyag is, amely számos előnnyel jár, ha megfelelően alkalmazzák. Azonban annak érdekében, hogy a térkőből készült felületek hosszú élettartamúak és stabilak legyenek, fontos megfelelő rétegrendet kialakítani.

Térkő rétegrendjének lépései:

1. Alapozás:

   A térkő alá alapos alapozásra van szükség. Ez magában foglalja a terület kiásását a megfelelő mélységbe, majd az aláhelyezett alapozó réteg elkészítését. Az alapozó réteg célja, hogy stabil alapot biztosítson a térkőnek, és megakadályozza a későbbi mozgást és süllyedést.

2. Talajstabilizáció:

   A talajstabilizáció fontos lépés a térkő rétegrendjében, különösen olyan területeken, ahol a talaj hajlamos lehet az instabilitásra vagy a mozgásra. Ez lehetővé teszi, hogy a térkő felülete hosszú távon stabil maradjon.

3. Kavicságy kialakítása:

   A térkő alá kavicságyat kell kialakítani, amely további stabilitást biztosít, valamint lehetővé teszi a vízelvezetést és a talaj szellőztetését. A megfelelő vastagságú és jól elkészített kavicságy segíti a térkő felületének megfelelő vízelvezetését és stabilitását.

4. Térkő lerakása:

   A térkő lerakása során fontos figyelembe venni a megfelelő mintázatot és elrendezést, valamint gondoskodni arról, hogy a kövek egymáshoz szorosan illeszkedjenek. A megfelelően lerakott térkő egységes és stabil felületet eredményez.

5. Végső beállítás és tömörítés:

   Miután a térkő lerakása megtörtént, fontos a felület végső beállítása és tömörítése. Ez segít abban, hogy a térkő felülete egyenletes legyen, és minimalizálja a későbbi mozgást és süllyedést.



   A térkő különböző színekben és mintázatokban elérhető, így lehetőség van egyedi és esztétikailag vonzó felületek létrehozására.

   A megfelelően kialakított térkő felület könnyen karbantartható, és minimális karbantartást igényel a hosszú távú szépség megőrzéséhez.

A mi kínálatunkban a Barabás térkövek közül választhat. 

Jöjjön el hozzánk és nézze meg kínálatunkat. 

3527. Miskolc, Fonoda út 2.

+36/20-999-86-69

vissza