FLAMESCOBAU - A szigetelés és a gipszkarton otthona

A szigetelés és a gipszkarton otthona

Kapcsolat

Üzemeltető:
Flamesco-Bau Kft. .

Iroda: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Székhely: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Telefon (pl:07-tól 16-ig):
+36/20-999-86-69

E-mail:
rendelesflamescobau@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
7.00 - 16.00

Ebédidő hétköznapokon 12.30-12.50ig

Szombat: 
8.00 - 12.00

Családtámogatások felhasználása felújításhoz és építkezéshez 2024-ben

 

Amennyiben Ön is tervezi, hogy igényli a Családtámogatásokat 2024 ben érdemes tudni, melyiket mire használhatja fel. Kizárólag csak az építéssel való információkat gyűjtöttük össze.


CSOK Plusz:

A hitel lakás építéséhez, vásárlásához, lakás megvásárlásával egybekötött bővítéséhez vagy meglévő lakás bővítéséhez egyaránt felhasználható viszont telek vásárlásra nem. A hitel és a támogatás összege nem függ a hitelcéltól, viszont első közös lakás esetén legfeljebb 80 millió, minden más esetben 150 millió forintos lakásra vehető igénybe.

Lakásáfa- és építési áfa-visszaigénylés nem vehető igénybe a CSOK Pluszhoz, teljes illetékkedvezmény viszont igen.

Falusi CSOK:

Új családi ház vásárlására VAGY építésére VAGY használt ingatlan vásárlására és egyidejű bővítésére, illetve korszerűsítésére VAGY kisebb összegben meglévő használt lakás bővítésére, illetve korszerűsítésére vehető igénybe.

Teljes illetékkedvezmény, illetve áfa-visszatérítés vehető igénybe hozzá, az új házak vásárlásához kapcsolódó 5%-os áfa és 5 millió forint erejéig az építkezésekhez kapcsolódó 27%-os áfa, családi ház esetén legfeljebb 300 négyzetméteres ingatlan méretig.

Építés és bővítés esetén a támogatás folyósítása készültségi foknak megfelelően, utólagosan történik, a részösszegeket a bank az elért készültségi fok arányában, a beruházási költségek legalább 70%-áról szóló számlabenyújtás mellett folyósítja.

Babaváró Hitel:

Szabadon felhasználható, emiatt sokan ezt használják fel telekvásárlásra, vagy éppen a ház befejező munkálataira, mint szigetelés, vakolás, kerítés és udvar kiépítés. 

Bármelyik támogatást is választja, fontos a jól tervezhető anyagköltség felmérése is. 

Keresse bizalommal szakértő kollégánkat ez ügyben. Használja fel a legjobban a támogatását.

rendelesflamescobau@gmail.com

+36/20-999-86-69

3527. Miskolc, Fonoda út 2.

vissza