FLAMESCOBAU - A szigetelés és a gipszkarton otthona

A szigetelés és a gipszkarton otthona

Kapcsolat

Üzemeltető:
Flamesco-Bau Kft. .

Iroda: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Székhely: 
3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Telefon (pl:07-tól 16-ig):
+36/20-999-86-69

E-mail:
rendelesflamescobau@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 
7.00 - 16.00

Ebédidő hétköznapokon 12.30-12.50ig

Szombat: 
8.00 - 12.00

Családi ház Felújítása: Fő Szempontok és Haladási Irányok

 

A lakóingatlanok felújítása sokszor kihívásokkal teli, ám rendkívül kielégítő folyamat lehet, amelynek során számos fontos szempontot figyelembe kell venni. A felújítás során a következő főbb szempontokon kell alapulnia a munkáknak, hogy az eredmény ne csak esztétikus legyen, hanem funkcionális és tartós is.

1. Tervezés és Engedélyek:

   A felújítás első lépése a tervezés. Fontos megállapítani, hogy milyen változtatásokat szeretnénk elérni, és ezekhez milyen engedélyek szükségesek. A tervezés során a funkcionalitást, esztétikát és költségeket is figyelembe kell venni.

2. Költségvetés:

   A felújítás költségvetésének kidolgozása elengedhetetlen. Fontos előre meghatározni, mennyit költhetünk a felújításra, és ezen belül szorosan tartani magunkat a tervezett költségekhez. Ezeket a meghatározásokat minden felújítási területre külön kell terveznünk.

3. Alapstruktúra és Szigetelés:

   Az épület alap struktúrájának megfelelő állapotban kell lennie. A falak, alap, és tető szigetelése is kiemelt szerepet kap, mivel ez hatással van az energiahatékonyságra és a kényelmi szintre. Természetesen ezen a területen Mi részletes árajánlatot tudunk készíteni minden szükséges anyagról, legyen az normál vagy fújható szigetelés.

4. Víz- és Villanyszerelés:

   A víz- és villanyszerelés szakszerű kivitelezése létfontosságú a biztonság és a kényelem érdekében. A régi rendszerek esetlegesen cserére szorulnak, és az új rendszerek megfelelő működésére kell ügyelni.

5. Energiatakarékosság és Fenntarthatóság:

   A mai korban az energiatakarékosság és a fenntarthatóság kiemelt fontosságot kap. A megfelelő szigetelés, energiahatékony ablakok és modern fűtési rendszerek segíthetnek csökkenteni az energiaköltségeket.

6. Esztétikai Megfontolások:

   Az esztétikai szempontok is fontosak a felújítás során. Az új burkolatok, színek, bútorok és egyéb dizájnelemek harmonikus egységet alkothatnak, amelyek hozzájárulnak az otthon kellemes atmoszférájához. Itt ugye a 2. pont lép érvénybe, hogy a költségvetés melyik kategóriát engedi meg azaz mennyi teret ad az esztétikai megvalósításoknak. Sajnos sokszor látunk olyat, hogy túl szárnyal a képzelet és belebukik a megvalósítás. Emiatt javasoljuk, hogy a 2. pont alaposan fel legyen mérve.

7. Hatósági Követelmények:

   Fontos figyelemmel kísérni az aktuális építési szabályokat és előírásokat. A hatósági követelmények betartása nemcsak jogi kötelezettség, hanem biztosítja az otthon biztonságos és szabályos állapotát is, ebben nagy segítséget nyújt az aktuális helyi HÉSZ. Amennyiben nem találjuk benne a választ, érdemes fórumokon érdeklődni vagy a helyi önkormányzatnál, akik megadják a kérdéseinkre a választ. 

8. Időmenedzsment:

   A felújítás során szükséges a pontos időmenedzsment. Megfelelő ütemterv készítése és a munkafolyamatok hatékony koordinációja segít elkerülni a felesleges késéseket és problémákat. A szakemberekkel is fontos szerződésben rögzíteni ezen folyamatok határidejét, mert ez alapján tudunk a következő folyamat szakembereivel is határidőket rögzíteni. Javasoljuk, hogy minden folyamat között hagyjunk pár napot üresen amiatt, ha valamelyik szakember mégis késedelembe esik, akkor a következő folyamat ne akadjon meg. 

A felújítás számos szempontot tartalmaz, és a fenti pontok alapján történő haladás segít abban, hogy az eredmény ne csak az elvárásoknak megfeleljen, hanem hosszú távon is kielégítő legyen. Az alapos tervezés és szakszerű kivitelezés révén a felújított otthon kényelmes és modern környezetet teremthet a lakói számára.

Amennyiben pedig megbízható beszállítót keres a felújításához, állunk rendelkezésre. 

Szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésben segítenek. 

Elérhetőségeink:

Telephely: 3527. Miskolc, Fonoda út 2.

Telefonszám: +36/20-999-86-69

Email: rendelesflamescobau@gmail.com

vissza